La seu de la Unió estrena nova coberta per Festa major

Entre divendres i dimarts vinent Mas Rampinyo estarà de festa

La inauguració de les obres de rehabilitació de la coberta de l’edifici de la Unió és un dels actes estrella de la Festa Major de Mas Rampinyo que comença demà i s’allargarà fins a l’1 de maig. Els treballs van començar el 24 de gener i han tingut un cost de 53.000 euros, quantitat que ha sufragat l’Ajuntament com a contribució a la conservació d’aquest edifici, patrimoni arquitectònic de la ciutat. El president de la Unió, Pere Arévalo, s’ha mostrat molt content amb el resultat de la intervenció: “Les pluges de principi d’abril van ser la prova de foc de la nova coberta que ha resistit perfectament”. La renovació dels baixants, que eren també molt antics, assegura que no hi hagi acumulacions d’aigua a la nova teulada. La inauguració tindrà lloc demà, a les 21.30 h. Després hi haurà un sopar i música amb el grup Set Perversions.
El pregó d’aquest any anirà a càrrec d’Antoni Escrigas, fidel col·laborador de l’entitat i persona molt implicada en la vida del barri. Prèviament s’inauguraran tres exposicions: una de manualitats, del grup de dones de la Unió, una de marqueteria, de Francesc Genés i una altra de records de gitanes, de l’Esbart Dansaire. Una novetat destacada és el concert de jazz a càrrec de La Maquinista Jazz Band el 28 a les 18. El mateix dia a les 23 h la pista coberta del CEIP Elvira Cuyàs acollirà un concert per joves amb els grups La Pegatina i Itaca.
La caminada popular del Cim, que arriba a la vintena edició, i la degustació de cuina del grup de la dona, són els actes centrals del 29 d’abril, en què també destaca una desfilada de vestits del ball de gitanes del Vallès i la projecció d’un àudiovisual a càrrec de Pere Arévalo sobre la tradició del ball de gitanes durant els darrers 25 anys. El 30 d’abril hi haurà teatre i l’últim dia de la festa, l’1 de maig, tindrà lloc la Roda de Ball de gitanes al CEIP Elvira Cuyàs amb la participació de les colles de Martorelles, Santa Perpètua, La Llagosta, Antics Dansaires de Cerdanyola i Mas Rampinyo.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari