La Unió inaugura el mural del centenari

La creació de l’artista Joel Arroyo es pot contemplar a la part posterior de l’edifici de l’entitat, al carrer Alt de Sant Pere de Mas Rampinyo

La Unió de Mas Rampinyo reprèn aquest cap de setmana els actes del programa del centenari. L'acte central serà diumenge amb la inauguració del mural commemoratiu que ha pintat l'artista Joel Arroyo a la façana posterior de l'edifici de l'entitat, al carrer Alt de Sant Pere (12h), indret que també acollirà una hora abans l'espectacle  'Karoli, l'home roda' . L'acte anirà seguit d'un vermut, que es farà a la sala d'actes.

Per als més matiners, l'Associació per a la Conservació de l'Entorn i la Recerca (Acer) farà una visita guiada al Parc de la Llacuna. El punt de trobada serà La Unió a les 9h. I a  la tarda, el grup L'Espingari farà un concert d'havaneres  a la Sala d'actes (18h).

El dia abans, a les 20h, aquest espai acollirà una tertúlia sobre el futur de l'entitat, a la qual estan convidant expresidents de l'entitat i també representants de l'Ajuntament. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari