L’Abi recupera el Premi de narrativa curta ‘Ateneu Domingo Fins’

Serà la dinovena edició després de sis anys sense convocar-se

Membres de la junta de l'Abi, davant del Cafè Colon
Arxiu/Laura Grau

Després de sis anys d’absència, l’Abi ha decidit recuperar el Premi de narrativa curta ‘Ateneu Domingo Fins’, que va convocar per primera vegada a final de la dècada dels noranta per promoure l’escriptura en català. “Ens fa molta il·lusió tornar a organitzar aquest concurs literari, que arriba a la seva dinovena edició, amb la voluntat que sigui una passa més cap a la reactivació de les nostres activitats”, ha dit el vicepresident de l’entitat, Miquel Àngel Gràcia.

El certamen es va suspendre el 2016 arran de la clausura de la sala gran –on es feien els sopars literaris– per problemes estructurals. Precisament, adaptar aquest espai a la normativa vigent és un dels objectius del pla de reforma que posarà en marxa pròximament la junta de l’Abi, amb fons propis i subvencions.

Les persones interessades a participar en el Premi poden enviar el seu relat –que ha de tenir entre 12 i 22 folis– al correu [email protected]. La data límit per acceptar treballs serà el 8 de novembre. El primer premi està dotat amb 800 euros i el segon, amb 400. El veredicte es farà públic en el decurs d’un sopar literari al Cafè Colon a mitjans de desembre. El jurat està format per l’escriptora i periodista Sònia Hernández i representants del món cultural i social del municipi.

Deixa un comentari