L’Abi signa un acord per col·laborar en el programa Voluntariat per la llengua

L’entitat ha creat un espai de conversa en llengua catalana que es fa tots els divendres a la seu del carrer Colon

L’Associació Benèfico Instructiva (Abi) és la primera entitat de Montcada que col·labora en el programa Voluntariat per la llengua. L’entitat ha signat un conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb l’objectiu de difondre les activitats d’aquest programa als associats de l’entitat. L’acte de signatura va comptar amb la presència del president de l’Abi, Miquel Àngel Gràcia, i la regidora de Cultura i responsable política de normalització lingüística a Montcada, Amèlia Morral (CiU).

Fruit d’aquesta col·laboració, l’Abi ha creat un espai de conversa en català que, fins a final de desembre, té lloc tots els divendres de 19 a 20h de la tarda a la sala Terès de l’Abi. Aquest mateix espai és la seu de les sessions de presentació de parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua a Montcada.

El nucli local de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) també signarà properament un acord de col·laboració similar i qualsevol entitat del municipi que hi vulgui col·laborar es pot posar en contacte amb el Servei Local de Català (Casa de la Vila) o a l’adreça [email protected].

Foto: Abi

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari