Ladilla Rusa publica un avanç del seu segon treball discogràfic

El videoclip de la tecno-rumba proletària ‘Todos los días lo mismo’ ja té prop de dues centes mil visites al seu canal de Youtube

El grup Ladilla Rusa, format per Tània Lozano i Víctor Fernández, acaba de publicar el tema ‘Todos los días lo mismo’, un avanç del que serà el seu segon disc, en procés de preparació. La cançó, que ells mateixos defineixen com una “tecno-rumba proletària”, re­tra­ta la vida de quatre d’assalariats que no veuen el moment de plegar i trobar-se amb els amics al bar. El videoclip, plantejat com un curtmetratge, compta amb la participació de quatre actors i les col·laboracions especials d’artistes com Adrià Salas i Axel Magnani, de La Pegatina, i l’actor José Corbacho, entre d’altres. 

El grup va reemprendre la gira el passat mes de gener i té l’agenda de l’estiu gairebé completa, amb concerts a Madrid, Alacant, Palència i Granada. “Encara que la gent hagi d’estar asseguda per les restriccions, l’esperit ‘ladillero’ no s’ha perdut i el públic surt dels nostres concerts amb la sensació d’haver estat en una gran festa”, explica Lozano. La banda va publicar el seu primer disc, ‘Estado de malestar’ al 2018, amb cançons que es van convertir en autèntics himnes a les discoteques, com ‘Macaulay Culkin’ i ‘Princesas’, on hi ha grans dosis d’humor i també crítica social. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari