L’Afotmir participarà en una exposició internacional de fotografia

L’entitat ha viatjat a Bilbao per recollir el premi de Millor Entitat Fotogràfica del 2007

Catorze de les cinquanta fotografies que representaran Espanya en una exposició que recorrerà diversos països del món, pertanyen a membres de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir).
Representants de l’entitat van viatjar el passat cap de setmana a Bilbao per participar al Congrès de la Confederació Espanyola de Fotografia i recollir el premi com a Millor Entitat Fotogràfica 2007. En el mateix acte, el soci Gabriel Brau també va rebre el premi com a millor fotògraf d’aquest any. El president de l’Afotmir, Cosme Oriol, ha destacat “el tracte rebut per la confederació nacional de fotografia i la bona organització del congrès”. Oriol ha avançat que l’Afotmir serà present en una mostra internacional que recorrerà diferents països del món. Per al president de l’entitat, “és un orgull que 14 de les 50 fotografies escollides per la CEF siguin d’autors de l’Afotmir”.
L’Afotmir farà el 2 de novembre el sopar del vintè aniversari, que també servirà per compartir amb tots els socis el títol i per fer el comiat oficial de Cosme Oriol com a president de l’entitat, càrrec que ocuparà a partir d’ara l’actual vecepresident, Pedro Caballero. Oriol deixarà d’estar al capdavant de l’entitat, però continuarà vinculat a l’entitat com a president honorífic.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari