L’Afotmir treu les càmeres al carrer per retratar montcadencs

Juan Carlos Pascual descobreix els secrets de l’obra del fotoperiodista Steve McCurry en una xerrada a l’Auditori

Un membre de l'Afotmir fent un retrat a una noia aquest matí al plató que ha instal·lat a la plaça de l'Església
Laura Grau
Juan Carlos Pascual, de l'Afotmir, comentant una de les fotografies del fotoperiodista Steve McCurry

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) ha convertit avui la plaça de l’Església en un gran plató de fotografia en una de les activitats més novedoses del programa Fotomontcada 2013. Fotògrafs de l’entitat han fet retrats a les persones que ho han demanat, prèvia inscripció i cessió de drets d’imatge, ja que una selecció de les fotografies s’exposarà del 12 al 16 de novembre a la Casa de la Vila. 

També en el marc del Fotomontcada, el fotògraf i soci de l’entitat, Juan Carlos Pascual, va fer una xerrada divendres a l’Auditori sobre el fotoperiodista Steve McCurry, amb la projecció de les imatges més impactants que aquest autor ha fet a països com l’Índia, Afganistà, Birmània i Japó, entre d’altres. A la segona part de l’acte, que va comptar amb una seixantena d’assistents, es va estrenar una vídeo de promoció de l’Afotmir i es va mostrar un tutorial per aprendre a fer blocs fotogràfics.

Aquestes activitats complementen les tres exposicions que acullen les sales montcadenques. Fins al 10 de novembre, l’Auditori acull la mostra ‘Visions panoràmiques’, la Casa de la Vila, ‘Fotovisió II’ i el Kursaal, imatges dels alumnes del curs avançat de fotografia que imparteix l’Afotmir a les Antigues Escoles de Mas Rampinyo.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari