L’Ateneu Domingo Fins organitza el seu programa de Festa Major

El carrer Colon serà el punt de sortida d’una nova edició del Correbars, activitat que atrau centenars de joves del municipi

El Correbars és un dels actes més multitudinaris de la Festa Major, organitzat per entitats del municipi
Arxiu/Berta Barcons

Amb motiu de la Festa Major, la comissió de festes de l’Ateneu Domingo Fins-Abi ha organitzat un seguit d’activitats al bar i al carrer Colon, que estarà tancat al trànsit de divendres a diumenge. El programa arrencarà aquest dijous amb un pregó i un sopar al Cafè Colon (20 h), que l’endemà serà el punt de trobada d’una nova edició del Correbars (17.30 h), una proposta que s’ha convertit en un referent per al públic jove i que consisteix en un recorregut festiu pels carrers del centre, amb parades a quatre punts per beure i menjar, i un concurs de disfresses –enguany es premiarà la millor caracterització d’animal de corral.

El Correbars, un recorregut festiu pels carrers del centre, s’ha convertit en un referent per al públic jove

El dissabte 18, el carrer Colon acollirà un dinar popular, amenitzat pel dj El noi de Sabadell (13.30 h) i, a partir de les 17h, un quinto de Festa Major. I diumenge, l’Abi proposa un tast de vermuts a partir de les 12 h, amenitzat per música en directe. El programa clourà a la tarda amb la celebració del primer aniversari del pòdcast El Polígon. “Ens agradaria convidar tothom a participar en aquesta festa tan especial per al nostre poble aquí a l’ateneu. Volem que sigui un cap de setmana per recordar, ple de moments inoblidables per compartir amb la família i els amics”, ha dit Sílvia Mató, en nom de la comissió de festes.

Els tiquets per als diferents àpats es poden adquirir prèviament al mateix Cafè Colon i a la perruqueria Mestres del carrer Major.

L’Abi ha penjat la bandera de la Festa Major, amb la venda de la qual recapta diners per a la reforma del local
Seccions:

Deixa un comentari