Les entitats tradicionals i de cultura popular protagonitzen l’inici de la Festa Major

La responsable del pregó, Marta Lluís, defensa la diversitat cultural i lingüística del municipi i la necessitat de mantenir viu el català

La Cobla Ciutat de Granollers, durant la desfilada
La colla de Diables de Can Sant Joan, a la cercavila inaugural pel carrer Major
La colla de ball de gitanes de La Unió, entrant a la plaça de l'Església

Les colles de Diables, Castellers, Gegants i Gitanes van protagonitzar l’acte inaugural de la Festa Major 2024, desfilant pel carrer Major fins a la plaça de l’església, acompanyats per la Cobla Ciutat de Granollers, autoritats municipals, la pregonera Marta Lluís i representants de l’escola Mitja Costa, que duien el penó de la ciutat. Una hora abans, el repic de campanes i el llançament de 21 morterets van avisar de l’inici de la festa.

La cercavila tradicional va arribar fins a la plaça de l’Església, on l’alcalde Bartolo Egea, acompanyat de la resta de regidors del govern i l’oposició, va desitjar bona Festa Major a la població des del balcó de l’Auditori Municipal, des del qual Marta Lluís va dir el pregó. La responsable del Servei Local de Català i actriu amateur va recordar alguns moments de la seva trajectòria vital i va defensar el valor de la diversitat cultural i lingüística del municipi, amb especial èmfasi a la necessitat de mantenir viu el català.

Recepció oficial

Prèviament a l’acte inaugural, l’Ajuntament va fer una recepció a la Sala de plens de la Casa de la Vila per fer un agraïment i lliurar obsequis a la pregonera, Marta Lluís, i la directora de l’escola Mitja Costa, Belén Bon de Juana.

Seccions:
Etiquetes:

Una resposta a “Les entitats tradicionals i de cultura popular protagonitzen l’inici de la Festa Major”

 1. Xavi Calvo Xavi Calvo ha dit:

  Montcada 49.63 m€ de pressupost 36mil persones
  Bona festa Major !!!!
  Vendrell 61m€ 39mil persones
  Ripollet 61m€ 39mil persones
  Tortosa 94.2 m€ 34mil persones
  Cambrils 53.4m€ 36mil persone
  Barberà 59.9 33mil persones

  Això és el que no et diran …com deien els Eskorbuto es un crimen ( com han gestionat tan malament els nostres diners?)

Deixa un comentari