L’escriptor Vila-Matas, protagonista de la 5a Jornada Juan Ramón Masoliver

La jornada serà conduïda pel crític literari Juan Antonio Masoliver Ródenas, nebot de l’erudit de Vallençana

L’autor de “París no se acaba nunca” i ” El mal de Montano”, serà a Montcada i Reixac aquesta tarda amb motiu de la 5ª Jornada Literària que organitza la Fundació Juan Ramón Masoliver, que enguany coincideix amb el desè aniversari de la mort de l’erudit i escriptor establert a Vallençana a partir dels anys 50. L’acte, que es farà a l’Auditori a les 20 h, serà presentat i conduït pel crític i escriptor, Juan Antonio Masoliver Ródenas, nebot de l’homenatjat i coneixedor de l’obra de Vila-Matas.

La periodista i escriptora Sònia Hernandez, de la Fundació, ha destacat que Vila-Matas pertany a l’última generació d’escriptors, juntament amb Ignacio Martínez de Pisón, Ignacio Echevarría i Jordi Llovet, que van “peregrinar” en diverses ocasions a Vallençana per conèixer un dels testimonis vius més importants de la cultura de la segona meitat del segle XX.

Després del debat la periodista i investigadora de la figura de l’erudit presentarà el llibre facsímil de la revista Helix, editat per Edicions i Propostes Culturals Andana, de Vilafranca del Penedès. La revista va ser impulsada per Masoliver als anys trenta com a vehicle de les idees surrealistes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari