L’escriptora Marta Orriols visitarà la Biblioteca de Can Sant Joan

L’autora parlarà sobre la seva darrera novel·la ‘Dolça introducció al caos’. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia

Marta Orriols, autor de la novel·la 'Aprendre a parlar amb les plantes' sobre la construcció del dol d'un ésser estimat
SG

El proper 27 de maig l’escriptora Marta Orriols (Sabadell, 1975) visitarà la Biblioteca Can Sant Joan (18h). L’autora parlarà de la seva faceta com a escriptora i de la seva darrera novel·la, Dolça introducció al caos (Edicions El Periscopi)que aborda la vida en parella i la maternitat. La tertúlia serà moderada per Alícia Gili.

Orriols és historiadora de l’art de formació i experta en màrqueting i gestió cultural. En el camp de l’escriptura, ha estudiat guió cinematogràfic a l’escola de cinema Bande à Part i escriptura creativa a l’Ateneu Barcelonès. Col.labora ocasionalment a la secció de llibres de la revista cultural Catorze.cat i a Núvol. Els seus anteriors llibres van ser el recull de contes Anatomia de les distàncies curtes  (2016) i la novel·la Aprendre a parlar amb les plantes (2018), ambdues amb Edicions El Periscopi.

Per aquesta activitat cal inscripció prèvia a la Biblioteca Can Sant Joan (presencialment o al telèfon 93 575 19 01). També es pot fer mitjançant aquest formulari.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari