L’oferta de cursos i tallers de la nova temporada es presenta amb un concert

Els professors de l’àrea de música actuaran a la plaça de l’Església aquest divendres (19h)

Els professors de música protagonitzaran el concert d'inici de curs
Mayte Torres

El 17 de setembre s’obre el termini d’inscripció a la nova oferta de la Xarxa d’Equipaments Socioculturals on s’inclouen la Casa de la Vila, el Kursaal i els centres cívics l’Alzina, la Ribera i Can Cuiàs. Enguany, com a novetat, s’ha organitzat un acte de presentació de la nova programació que consistirà en un concert a càrrec de cinc professors de l’àrea d’expressió musical. L’actuació tindrà lloc el divendres 14 de setembre a la plaça de l’Església (19h) i comptarà amb Luis García i Albert Faz a la guitarra elèctrica, Eduardo Palomares al baix, Tomàs Izquierdo a la bateria i Abel Lombraña a la veu i els teclats. 

A la Casa de la Vila i al Kursaal, a més dels cursos de música –que inclouen classes d’iniciació per nens a partir de 6 anys i per a joves i adults a partir de 12–, l’oferta abasta les arts plàstiques i visuals, amb pintura per a nens i adults; fotografia, a càrrec de l’Afotmir a les antigues escoles de Mas Rampinyo; retoc digital i edició de vídeo i escultura –a l’Escola Municipal de Talla i Escultura que Luis Barbosa dirigeix a Can Sant Joan. En l’àmbit de la salut i el creixement personal, s’ofereix ioga, tai-txí i pilates –novetat que s’ha programat al Kursaal– i en l’àmbit de la crea­ció teatral, cursos per a neòfits i iniciats. Els preus oscil·len entre els 67 i els 95 euros trimestrals. Es mantenen els preus de l’any passat i s’apliquen els mateixos descomptes, un 20%  per als pensionistes, els jubilats i les persones en atur. També s’ofereixen quotes mixtes –de dos o més cursos en l’àrea musical– per tal d’abaratir el rebut trimestral. 

L’oferta dels centres cívics es ca­­racteritza per la diversitat de propostes i la implicació de diverses entitats de cada barri. L’equipament amb més varietat és el de Can Cuiàs (Geranis, s/n), amb tallers de Bollywood, salsa llatina, batuka, sevillanes, ball modern, guitarra espanyola, pintura, manualitats i tres novetats: Photoshop, edició de vídeo i càmera reflex inicial. També hi ha teatre infantil, pilates, ioga kundalini, gimnàstica de manteniment, patinatge en línia, tennis taula i monogràfics de cuina. A Terra Nostra el Gran Casino acollirà cursos de sevillanes, dansa orien­tal, balls deBollywood, de festa major i moderns, sardanes i zumba. El centre cívic L’Alzina (Núria, 73), proposa monogràfics de manualitats i pintura, un taller de puntes de coixí, un curs de patchwork,  pilates, gimnnàstica de manteniment, anglès i repàs escolar, entre d’altres. Al centre cívic la Ribera (Llevant, 10) l’oferta inclou guitarra per a a dults, sessions de batukada, manualitats infantils, nivell bàsic d’informàtica i monogràfics de cuina, a més d’un espai d’estudi on els infants podran fer els deures amb el suport d’una persona adulta. Els preus i l’oferta completa de cursos i tallers es poden consultar al web equipamentsmir.cat, on també­ s’inclouen­ les activitats que programa el Casal de Gent Gran Casa de la Mina.

 

 

Deixa un comentari