‘Mandalas’ a la Casa de la Vila

El taller Scrapllum, que dirigeix Luisa Beato, dona a conèixer per primera vegada les seves creacions en una mostra col·lectiva

Luisa Beato i la regidora de Cultura i Patrimoni, M.Rosa Borràs, durant la inauguració de 'Mandalas'
Fotos: Laura Grau

Fins al 16 d’abril es pot visitar a la Casa de la Vila la mostra ‘Mandalas’, formada per treballs de Luisa Beato i les seves alumnes del taller Scrapllum, a Montcada centre. Les obres exploren noves tècniques i materials de creació de quadres, que inclouen tècniques de mixed media amb un fons comú, les mandales. “El resultat ha estat sorprenent, relaxant i divertit”, va dir Beato, durant la inauguració feta ahir la tarda amb la presència de més d’una quarantena de persones.

La inauguració de la mostra ‘Mandales’ va reunir una quarantena de persones a la Casa de la Vila

Luisa Beato, coneguda per l’entorn més proper com Mariluz, va iniciar-se en el món de les manualitats i l’artesania fa 9 anys, quan va haver de replantejar la seva feina com a perruquera per problemes de salut. “Vaig decidir reinventar-me i convertir la meva afició en un nou camí per diversificar la meva vida laboral”, va explicar la tallerista, que només treballa com a perruquera els divendres i els dissabtes. La resta de dies laborables, el local del carrer Bonavista es converteix en el taller Scrapllum. “Tinc una mitjana de 12 alumnes, totes dones d’entre 40 i 70 anys, que troben en el meu taller un espai de relaxació, creació i sociabilització”, va afegir.

El fil temàtic de les obres són les mandales

Beato també imparteix monogràfics a centres cívics i entitats com La Unió i l’AV de la Font Pudenta i continua en formació permanent per poder aprendre noves tècniques i ensenyar-les a les seves alumnes.

Deixa un comentari