Marta Sánchez convida el públic a connectar amb les seves emocions a través de la natura

La mostra ‘Re-Connexió’, formada per obres d’escultura, fotografia i pintura, es pot visitar a la Casa de la Vila fins al 21 de juliol

L'artista Marta Sánchez mira a càmera a través d'una de les seves obres 'Nen interior'
Fotos: Laura Grau
Marta Sánchez, de 27 anys, davant el cap de dona que representa l'aigua
Marta Sánchez, entre el regidor de Cultura i l'alcalde, durant la inaguració de la mostra
Moment de la inauguració de la mostra 'Re-Connexió'
L'escaiola és un dels materials que utilitza l'artista en les seves escultures

En la seva segona exposició a Montcada i Reixac, titulada ‘Re-Connexió’, l’artista montcadenca Marta Sánchez convida el públic a connectar amb les seves emocions a través de la confluència amb la natura. La mostra, inaugurada ahir la tarda, es podrà visitar a la Casa de la Vila fins al 21 de juliol.

Sánchez, de 27 anys i llicenciada en Belles Arts, aposta per una obra transdisciplinària en què fotografia i escultura van de bracet. Les propostes més impressionants de la mostra s’inspiren en els quatre elements de la natura, la terra, l’aigua, el foc i l’aire, representats per quatre escultures femenines que l’autora també col·loca en el medi natural a través de fotografies. “Hem de cuidar la mare terra perquè és la que ens sustenta i ens nodreix i alhora gaudir de l’ara i l’aquí en un món on massa sovint posem el pilot automàtic”, va dir l’artista, qui va reconèixer que el procés de creació de la mostra ha estat un gran repte. “Ho he donat tot i espero que us agradi”, va afegir Sánchez, que ha habilitat un espai a la mostra on els visitants poden expressar per escrit les emocions i els pensaments que els ha despertat la seva obra.

L’alcalde Bartolo Egea i el regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, van felicitar l’artista per la qualitat de les obres que exposa per primera vegada en un equipament municipal –la primera mostra la va fer al Gastrobar Cactus, establiment on treballa de cambrera.

‘Aigua’, representada per un bust femení
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari