La matinal d’activitats a Mas Rampinyo tanca una de les festes més participatives dels últims anys

L’avinguda Catalunya, pol d’atracció de centenars de persones l’últim dia del programa

Fotos: Berta Barcons
La nova gegantona de la colla de capgrossos i cavallets de La Unió va debutar a la festa major
Els Castellers de Montcada i Reixac no van faltar a la seva cita anual amb Mas Rampinyo
Els Amics del Ferrocarril van exposar les seves maquetes a la matinal al carrer
Trobada de puntaires a l'avinguda Catalunya
Master class de zumba a càrrec de l'escola Jym's a la sala d'actes de La Unió
Partides de tenis taula al carrer
Infants participant al circuit BMX
Ball de gitanes a la pista de l'escola Elvira Cuyàs
Final de festa amb els Diables de Can Sant Joan

Finalment, la previsió de pluja no es va complir i Mas Rampinyo va poder celebrar ahir totes les activitats programades a la matinal al carrer, que va registrar una gran afluència de públic. Jocs infantils, un circuit de bicicleta, escacs, puntaires, maquetes de trens, tenis taula i zumba són algunes de les propostes que es van concentrar durant tot el matí a l’avinguda Catalunya.

La matinal també va incloure l’actuació dels Castellers de Montcada i Reixac i els de Rubí, a més de la nova gegantona de La Unió, la Pinya, que va ballar per primer cop amb la nova gegantona de la Colla Mitjana dels Gegants de Montcada, Adelaida de Claramunt. A la tarda, la pista coberta de l’escola Elvira Cuyàs es va omplir de gent amb motiu del ball de Gitanes. Una cercavila dels Diables de Can Sant Joan pel passeig de la C-17 va posar punt final a la festa, que va arrencar el passat 26 d’abril.

“Estem molt satisfets de la gran participació que hi ha hagut a la majoria dels actes, especialment a la jornada d’ahir, que va atraure força públic durant tot el matí”, ha dit el president de La Unió, Francisco Aguado, que ha felicitat la Comissió de Festes per la seva tasca, així com als col·laboradors i les entitats participants. Enguany, la pista coberta de l’escola Elvira Cuyàs ha tingut més protagonisme que altres anys com a escenari d’actes del programa, especialment els concerts de nit. “La nostra idea és dedicar la sala d’actes de La Unió als actes de petit format i obres de teatre i ubicar a l’escola les propostes de gran format o que puguin requerir més aforament”, ha explicat Aguado, qui també ha valorat positivament que la festa hagi transcorregut sense incidents.

La pluja, habitual a les festes del barri, només va obligar a anul·lar la cercavila tradicional del diumenge al migdia. La resta d’actes afectats per la tempesta van ser reubicats a altres espais.

Seccions:

Deixa un comentari