Mas Rampinyo viurà la seva festa major del 4 al 6 de maig

El grup Tea345 estrenarà un muntatge sobre la Guerra Civil titulat ‘El laberinto mágico’

Imatge promocional de 'El laberinto mágico', el nou muntatge del grup Tea345 de La Unió
Tea345
Jordi Diaz protagonitza aquest monóleg sobre l'eterna guerra de sexes

Els dies 4, 5 i 6 de maig Mas Rampinyo viurà la seva Festa Major, “que continua apostant per una gran diversitat d’actes perquè públic de totes les edats hi trobin propostes atractives”, ha explicat el responsable de la Comissió de festes de La Unió, Jordi Escrigas que, tot i deixar la presidència, continua vinculat a l'entitat.

Enguany el pregó anirà a càrrec del Grup d’activitats per la Dona de La Unió, preludi d’un cafè-concert a la sala d’actes amb el grup Cafè Trio (21.30h). El dia 5, l’escola Elvira Cuyàs acollirà sardanes, un espectacle infantil i la 19a Mostra i Degustació de Cuina. A la nit, hi haurà teatre, amb la comèdia ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’ (20h). Diumenge 6, l’avinguda Catalunya serà l’escenari de partits de bàsquest, castells, zumba i botifarrada popular.

El grup Tea345 clourà el programa amb l’estrena de ‘El laberinto mágico’, un gran mosaic sobre la Guerra Civil espanyola basat en textos de Max Aub que narra la vida quotidiana d’un col·lectiu de persones que va patir les conseqüències del conflicte. Una proposta coral que es basa en un canvi continu d’escenari i de personatges on intervenen 14 actors amb diversos papers cadascun. Estrenada per primera vegada pel Centro Dramático Nacional, "planteja una reflexió sobre el conflicte entre dos bàndols que pot tenir sentit en la situació política actual”, ha dit el director, Albert Arévalo. La compra de les entrades anticipades per als espectacles programats es pot fer per Internet, o bé, presencialment a la Secretaria de La Unió (de 16 a 19h). 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari