Més de 300 persones participen a la segona Revetlla de Sant Pere feta al carrer Major

La nova ubicació, estrenada l’any passat, es consolida i tanca l’etapa en què la festa es feia a Reixac

El tram central del carrer Major va ser ocupat per les taules i les cadires de la revetlla

Per segon any consecutiu, el carrer Major va acollir la Revetlla de Sant Pere, organitzada per l’Abi, els Amics de Reixac i l’AV de Montcada centre el passat 28 de juny. L’esdeveniment va aplegar més de 300 persones, aconseguint l’objectiu de superar la participació que tenia la festa quan se celebrava a Reixac per iniciativa dels Amics de Reixac, que van conservar aquesta tradició en honor a l’emblemàtica església de Sant Pere.

Els assistents van gaudir d’un sopar comunitari, amb servei de bar, i de l’actuació del duet L’Esquitx, que va amenitzar la vetllada. Un dels moments més emotius va ser l’encesa del peveter per part d’un grup d’infants liderats pel Cim amb la Flama del Canigó, gràcies a l’esforç dels Diables de Can Sant Joan i el mateix Cim que la van dur fins a Montcada i Reixac.

També es va llegir un manifest posant en valor “la feina que fan les entitats del municipi que treballen pel manteniment de la cultura i les tradicions catalanes i per convertir-lo en un lloc més amable i més humà”, tot animant el públic a participar de la vida comunitària i fer-se soci de l’ABI per contribuir a la reforma de l’edifici històric del carrer Colon.

Deixa un comentari