Montcada celebra el Dia Internacional dels Museus

El Museu Municipal proposa una ‘escape room’ i activitats divulgatives a la Casa de les Aigües

Dos joves consulten les instruccions de la Escape Room que va coordinar el Museu a la Casa de les Aigües el juliol passat
Arxiu/Eric Moner

Montcada i Reixac celebrarà el Dia Internacional dels Museus 2023 amb quatre activitats a la Casa de les Aigües, coordinades pel Museu Municipal. Coincidint amb la Nit dels Museus, que se celebra arreu de Catalunya, aquest dissabte 13 de maig hi haurà l’escape room ‘El tresor de la Casa de les Aigües’, amb sessions de màxim 6 persones, a les 17.30, les 18.30 i les 19.30h.

A les 21h del mateix dia hi haurà el concert ‘Històries del soul’, a càrrec de Lab Sons. La banda oferirà un concert de caire divulgatiu, amb una explicació, acompanyada d’imatges, sobre aquest estil que va sorgir als anys seixanta als Estats Unitats. L’endemà, 14 de maig (11h), hi haurà una nova sessió de ‘Contes d’aigua’, una activitat familiar per a infants de 4 a 8 anys que consisteix a narrar diversos contes inspirats en el món de l’aigua. La darrera proposta és una nova visita teatralitzada del cicle ‘Els pous de Montcada’, el 21 de maig, a les 12 h.

Totes les activitats són gratuïtes i l’aforament és limitat. Cal reservar contactant amb el Museu Municipal (935 651 122; 610 144 499; [email protected]).

Deixa un comentari