Montcada s’afegeix al Dia Internacional dels Arxius

L’Arxiu Municipal proposa un recorregut guiat pel Rec Comtal aquest dissabte

El recorregut arrencarà a la Casa de la Mina
Arxiu/ntonio Alcántara

L’Arxiu Municipal de Montcada organitza un recorregut a peu seguint el Rec Comtal per descobrir la petjada documental de l’aigua amb motiu del Dia Internacional dels Arxius. Aquest itinerari es farà dissabte 10 de juny, amb sortida des de la Casa de la Mina, a les 9h, i arribada la Casa de les Aigües de Trinitat Vella (Barcelona), previsiblement a les 12h, després de fer una aturada a la Casa de les Aigües.

Per participar en aquesta marxa a peu s’ha de fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected]. És recomanable portar calçat per caminar, aigua i barret, així com consultar l’accessibilitat en el cas de persones amb mobilitat reduïda.

D’altra banda, al web montcada.cat es pot veure l’exposició virtual ‘L’aygua de Montcada. Una mirada a través dels documents’. Es tracta d’un recorregut amb una trentena de documents de l’Arxiu Municipal (fotografies, cartells…) que mostren com la riquesa aqüífera del municipi ha anat modelant els paisatges i la configuració urbana.

Deixa un comentari