Muntatges d’èxit contrastat a la programació teatral del primer quatrimestre de l’any

‘La trena’ ja ha exhaurit les entrades i ‘El pare’, que també es representarà al març, va camí de fer-ho

Imatge de les actrius que interpreten ‘La trena’
Cia La Perla

El ressò de les bones crítiques que està tenint la Cia La Perla pel seu muntatge ‘La trena’, basat en l’obra de l’autora fancesa Laetitia Colombani, també ha arribat a Montcada. Les entrades per a l’espectacle que es farà el 18 de març ja estan exhaurides. La història de tres dones que, malgrat haver nascut a continents diferents, comparteixen idees, sentiments i el mateix anhel de llibertat ha estat la proposta més exitosa de la programació que Cultura i Patrimoni oferta aquest quatrimestre de l’any. També està tenint molt bona acceptació ‘El pare’ amb Josep M. Pou com a protagonista. Basada en l’obra del francès Florian Zeller, el muntatge aborda l’impacte que una malaltia tan devastadora com l’Alzheimer té tant en la persona afectada com en la família. En el moment de tancar aquesta edició tan sols quedaven una cinquantena d’entrades disponibles per assistir a l’obra que es farà el 3 de març.

Josep Maria Pou interpretant el protagonista de ‘El Pare’
Cia Teatre Romea Focus

Humor a dojo

Altres propostes incloses a la programació són ‘Calladitas estáis más guapas’, un espectacle de comèdia multidisciplinar escrita, interpretada i dirigida per dones –l’11 de febrer–, i ‘La pell fina’, també d’humor i escrita pel tàndem de dramaturgs Carmen Marfà i Yago Alonso, que es representarà el 16 d’abril. En el marc del cicle Poeticae Jordi Boixaderas i Miquel Jordà interpretaran el muntatge poètic ‘Temps fràgils’ el 21 d’abril per al qual només queden una desena d’entrades. I pel que fa al públic familiar,el 22 de gener hi ha titelles amb la Cia La Canica i el 12 de març Teatro Teloncillo presenta ‘Aletas’.

Obres destacades

Aquest diumenge 22 de gener s’estrena l’obra de titelles ‘Chinchulina y el Ruiseñor de la China‘ a les 12 h muntada per la companyia Cia La Canica. El preu de l’entrada general són de 5€.

Imatge de les titelles en l’obra ‘Chinchulina y el Ruiseñor de la China’
Cia La Canica

Per una altra banda, s’estan exhaurint les entrades de ‘El Pare‘ que s’estrena a Montcada i Reixac el divendres 3 de març a les 20 h. Aquesta obra, de la companyia Cia Teatre Romea Focus, està tenint molt bona crítica entre els espectadors i experts. El preu de l’entrada general són de 15€.

Deixa un comentari