Nova jornades de portes obertes a la Casa de les Aigües

A partir d’ara el jardí de l’equipament modernista romandrà obert tots els diumenges al matí

El Museu Municipal organitza una nova jornada de portes obertes a la Casa de les Aigües el diumeneg 18 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua –que se celebra el 21.  També es farà una visita guiada pel conjunt a les 12h –inscripció prèvia al telèfon 935 651 121.  L’acte s’inclou en el pro­grama d’activitats al Parc de les Aigües que impulsen per primera vegada l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer aquest espai i el seu patrimoni. El programa va començar l’11 de març amb un taller de sembra a càrrec de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (AAJBB).

Les propostes s’allar­garan fins al novembre i no més estaran relacionades amb el món de l’aigua, sinó que també inclouran un recital de cant líric a la Casa del Maquinista –el 15 d’abril dintre del programa de Sant Jordi–, una visita teatralitzada amb motiu de la festa major el 27 de maig, i un concert de jazz a la fresca la nit de Sant Pere, entre d’altres.

A més, a partir d’ara el jardí de la Casa de les Aigües romandrà obert els diumenges al matí (de 10h a 14h). D’altra banda, dintre de la ronda de visites als barris, el Museu instal·larà la seva carpa itinerant el 24 de març a la Ribera (11h).

Seccions:

Deixa un comentari