Núria Jané presidirà la nova junta de l’ABI

La remodelació de l’edifici, la promoció d’actes culturals i la defensa de la llengua, principals objectius del nou equip

Núria Jané, parlant, amb la nova junta, escollida el 8 de juny en assemblea al Cafè Colon
Abi

L’Ateneu Domingo Fins (ABI) ha renovat pràcticament la totalitat de la seva junta en l’assemblea de socis que es va fer el passat 8 de juny, amb l’assistència d’una vuitantena de socis, que van votar per unanimitat l’elecció dels nous càrrecs. La nova presidenta és Núria Jané, que estarà acompanyada en la seva tasca per Miquel Àngel Gràcia, com a vicepresident; Dani Parra, com a tresorer, i Sílvia Mató, com a secretària, a més d’una quinzena de vocals.

Moment de les votacions, a l’assemblea de socis de l’Abi, feta el 8 de juny

La nova junta dedicarà els seus esforços “a fer de l’entitat més antiga del municipi un espai de referència de la cultura i la defensa de la llengua catalana i els drets socials”, segons explica en un comunicat, en què posa en primer terme la remodelació de l’edifici com a tasca imprescindible per complir aquests objectius.

La nova presidenta, Núria Jané, va agrair la feina feta per l’anterior junta i va anunciar que pròximament es presentarà el pla d’execució dels treballs de reforma de l’edifici, “potser l’última oportunitat que es tindrà per recuperar l’esperit de l’Ateneu i retornar a les parets de Colon l’essència amb què es va fundar, un lloc on trobar-se, relacionar-se i compartir“. L’Abi també ha engegat una nova campanya de captació de socis.

Deixa un comentari