Nuria Sánchez debuta en el món dels llibres d’autoajuda

‘Mujer en busca de su palabra’ també és un relat autobiogràfic d’aquesta veïna de Can Sant Joan

Nuria Sánchez, amb el seu primer llibre, 'Mujer en busca de su palabra'
Sergi Rodríguez

Nuria Sánchez, veïna de Can Sant Joan, ha publicat el seu primer llibre, a mig camí entre el relat autobiogràfic i la literatura d’autoajuda. Amb el títol “Mujer en busca de su palabra” (Círculo Rojo), l’obra fa un recorregut per la seva vida, des de les fantasies i il·lusions de la joventut, fins a la realitat de la maduresa, “quan em separo i prenc la gran decisió d’estimar-me a mi mateixa“.

Nascuda a Barcelona el 1972, la seva passió per l’escriptura ha estat present al llarg de la seva vida, escrivint les seves vivències en fulls que encara conserva, part dels quals ha fet servir com a material per al seu llibre. Formada en tècniques de reiki –un tipus de teràpia alternativa basada en les energies– també afirma tenir “dons ocults, basats en el misticisme”.

Espero que el meu llibre pugui ajudar altres persones a reorientar les seves vides si, en algun moment, se senten perdudes

Nuria Sánchez

Per a l’autora, el trencament del seu matrimoni, el 2008, va suposar un punt d’inflexió. “Em vaig adonar que m’havia passat la vida fent el que tothom esperava de mi i em vaig sentir sola i totalment perduda”, explica Sánchez, que va iniciar un procés de recerca interior, que ha culminat amb la publicació del llibre. “Espero que pugui ajudar altres persones a reorientar les seves vides si, en algun moment, se senten perdudes, tal com em va passar a mi”, afegeix Sánchez, lectora habitual de llibres d’autoajuda.

L’autora té previst fer una presentació del seu primer llibre pròximament a Montcada i Reixac i ja ha començat l’escriptura d’un segon volum, que també combinarà l’autobiografia amb l’autoajuda.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari