Obert el termini per presentar articles per a la revista Monte Catano

La convocatòria s’adreça a les persones interessades a difondre treballs d’investigació històrica i científica de caire local i comarcal

El Museu Municipal ha obert la convocatòria perquè les persones interessades a difondre estudis i assaigs d’investigació històrica i científica de caire local i comarcal puguin publicar-los a la pròxima edició de la seva revista, Monte Catano. Els documents també poden ser treballs d’interès genèric d’història, geografia, antropologia i ciències naturals.

Els treballs que es presentin han de ser originals i inèdits, tenir un format de màxim 30 pagines en A-4, en català o castellà i en un únic fitxer de text editable (Word o equivalent). Els articles s’han d’enviar per correu electrònic al Museu Municipal ([email protected]) i es poden presentar durant tot l’any, tot i que la selección dels treballs es farà quan hi hagi material suficient per a l’edició de la revista. Caldrà adjuntar al missatge el títol del document, el nom complet de la o les persones autores, el seu àmbit professional o científic i aquelles especificacions del seu currículum que considerin interessants per avalar l’article.

El consell de redacció de Monte Catano, format per especialistes en humanitats, ciències socials i comunicació, determini la idoneïtat o no de la publicació dels treballs. Les bases de la convocatòria dels articles es poden consultar íntegrament a www.montcada.cat. La revista Monte Catano està editada per l’Ajuntament de Montcada i Reixac i el seu proper número es publicarà sempre que hi hagi material suficient per a la seva elaboració.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari