Obertes les inscripcions a la Rua de Carnaval 2023

El 15 de gener serà l’últim dia per formalitzar les inscripcions i la sol·licitud de subvencions per a les comparses

Arxiu/Laura Grau

Fins al 15 de gener estarà obert el termini d’inscripció i de sol·licitud de subvenció per a les associacions i col·lectius que vulguin participar a la Rua de Carnaval del 2023, que tindrà lloc el 18 de febrer. Hi poden prendre part totes les entitats i grups que ho desitgin, aportant una carrossa o comparsa, així com persones a títol individual, que desfilaran al principi de la Rua.

Els ajuts a les comparses es concedeixen en concepte de confecció de disfresses, muntatge de carrosses, lloguers d’equips de so i llum, entre d’altres. Els col·lectius que vulguin rebre l’aportació municipal hauran de registrar la seva inscripció a l’OAC, presentant l’imprès d’inscripció. Si els tràmits es fan de forma presencial, cal demanar cita prèvia. Les bases i la documentació a aportar-hi es poden consultar a www.montcada.cat.

Per a les comparses de Montcada i Reixac, s’estableixen aportacions que van des dels 450 euros i fins a un màxim de 1.100, en funció del nombre d’integrants de cada grup. Per a les comparses de fora de la ciutat, s’estableix una aportació única de 100 euros per a grups de més de 35 persones. Els fulls d’inscripció estan disponibles a la Casa de la Vila i a www.montcada.cat, lloc web on també es poden consultar les bases de participació a la Rua de Carnaval.

Seccions:

Deixa un comentari