Prop de 5.900 persones participen a les activitats que va fer el Museu Municipal durant el 2019

La Casa de les Aigües va ser el principal focus d’atracció de visitants, tant de l’àmbit escolar com del públic general

Visita teatralitzada a la Casa de les Aigües
MM

Prop de 5.900 persones van participar en les activitats que va organitzar el Museu Municipal durant l’any passat per donar a conèixer la història i el patrimoni de Montcada i Reixac. Així es desprén de la memòria d'activitats que ha elaborat aquest organisme, amb seu a la planta baixa de la Casa de la Vila.

El complex modernista de La Casa de les Aigües ha estat el principal focus d’atracció, amb més de 4.000 visitants, comptant les visites guiades, les activitats per a les escoles i les portes obertes dels caps de setmana. Durant el 2019 es va oferir 15 visites amb guia convencional, 15 visites teatralitzades amb actors, 10 itineraris pel Rec Comtal –que inclouen una visita al recinte–, dues propostes teatrals de sensibilització per al públic familiar 'Les aventures de la Marina' i 'Contes d'aigua'– i la Diada Modernista del mes de juny. Aquesta programació oberta al públic general va registrar 1.127 assistents.

Per que fa a les visites escolars, un total de 1.571 alumnes de primària i secundària van passar per la Casa de les Aigües. Gairebé el 67% de l'alumnat prové d'escoles i instituts de fora de Montcada. Una de les activitats més sol·licitades en l'àmbit educatiu és la que combina el recorregut pel complex modernista amb la visita a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Montcada. Aquesta proposta l'ofereix l'AMB a tots els centres educatius de Catalunya en el marc d'un programa sobre sostenibilitat i medi ambient. Pel que fa a les persones que visiten el recinte per lliure durant les portes obertes dels caps de setmana, el Museu Municipal n'ha comptabilitzat 1.468.

Les visites i activitats al jaciment ibèric Les Maleses, l’església de Reixac i al Museu Municipal, també van despertar l’interès del públic, amb més de 1.700 visitants.
 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari