Rècord de participació al 9è Petit Poeticae

El certamen de poesia escrita per a infants rep prop de 300 treballs, la xifra més alta de la seva història

Els infants que van rebre premis i accèssits al novè Petit Poeticae, amb la regidora de Cultura i Patrimoni, M.Rosa Borràs
Laura Grau
Un dels premiats, Jasdeep Singh, llegint el seu text amb l'ajuda de la seva mestra
Carles Cuberes, durant la seva actuació al lliurament de premis del concurs Petit Poeticae

La novena edició del concurs de poesia escrita per infants Petit Poeticae ha batut el rècord de participació, amb un total de 287 treballs d’alumnes de les escoles de primària de Montcada i Reixac. El veredicte i el lliurament de premis es va fer ahir la tarda al vestíbul del Teatre Municipal, seguint la normativa anti-covid. La guanyadora en la categoria A va ser Ariadna Hernando, i en la categoria B, Mar Melgosa. També es van atorgar tres accèssits en cada categoria, que van ser per a Cloe Ramírez, Jasdeep Singh i Daniel Gómez, en la categoria A, i Faris Bougrain, Álex Jiménez i Malak Bouzeghda, en la categoria B.

El jurat va remarcar la diversitat, tant temàtica com d’estil, la creativitat, la base emocional i l’acompanyament dels textos amb dibuixos originals i va agrair la participació dels centres escolars del municipi, en especial de les escoles El Turó, Elvira Cuyàs i Font Freda, d’on provenen la major part dels participants. L’acte de lliurament de premis va incloure la lectura dels poemes premiats a càrrec dels seus autors i  l’actuació del músic Carles Cuberes, que va intepretar poemes de Joana Raspall musicats per ell mateix.

 

 

Seccions:

Deixa un comentari