Reserva de plaça per veure els Reis

Les mesures anti-covid obliguen a fer un registre dels assistents

Els Reis ja són camí de Montcada i Reixac
Arxiu/ Afotmir
Tot i que inicialment no estava previst, per assistir dimarts a la recepció dels Reis d'Orient caldrà reservar plaça prèviament. Així ho ha anunciat l'Ajuntament aquest dissabte, atenent a les indicacions de Protecció Civil en el marc de la pandèmia per la Covid-19. La reserva s'ha de fer telemàticament i cada persona pot inscriure un grup bombolla de fins a 6 membres escollint només una ubicació i una única franja horària. Un cop omplert el document, cal prendre nota del codi assignat.
"El dispositiu ja es va dissenyar des d'un inici en cinc punts diferents, per evitar aglomeracions, però tot i així, hem hagut d'ampliar les mesures de seguretat seguint les indicacions de les autoritats sanitàries", ha explicat la regidora de Cultura, M. Rosa Borràs (ERC).
 
Programa
Melcior, Gaspar i Baltasar atendran dimarts els infants als punts següents: Montcada Centre: Pista municipal (d’11 a 13.30h i de 16 a 19.30h); Can Sant Joan: Kursaal (de 16 a 19.30h); Terra Nostra: Casino (de 16 a 17.30h); Mas Rampinyo: La Unió (de 18 a 19.30h) i Can Cuiàs: pista coberta (de 16.30 a 19h). Per accedir a les diferents recepcions reials s’hauran de complir les mesures de seguretat com l’ús de gel hidroalcohòlic i portar mascareta obligatòria, excepte els infants de menys de 6 anys.
També caldrà mostrar el codi corresponent a la reserva de plaça, que es podrà sol·licitar fins al 4 de gener, a les 23.30h. És important que les persones no vinguin fora de la franja que tinguin assignada i que siguin puntuals a la cita, per tal d'evitar aglomeracions i una espera excessiva. 
Un cop finalitzada l’estada tots els barris de la ciutat, a partir de les 20.30h, els Reis d’Orient rebran l’alcaldessa, Laura Campos, que els farà el lliurament de la clau de la ciutat amb la qual podran entrar a totes les cases. L’acte serà a porta tancada i es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de YouTube de Montcada Comunicació. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari