Rosa Ribas presenta ‘La detective miope’

L’autora acaba de publicar ‘En caída libre’, de la nissaga policíaca protagonitzada per la comissària Cornelia Weber-Tejedor

Desquiciada per la mort violenta del seu home i la seva filla de vuit anys, Irene Ricart decideix treballar com a detectiu per trobar el culpable d’aquest doble assassinat seguint una original teoria anomenada dels sis graus de separació, segons la qual entre dues persones que inicialment no es coneixen es pot establir una relació en un màxim de sis moviments. Aquest és el punt de partida de la novel·la ‘La detective miope’ que la seva autora, Rosa Ribas (El Prat de Llobregat, 1963), va presentar ahir la tarda al a Biblioteca Elisenda de Montcada davant d’una trentena de persones.

Ribas situa aquesta història d’intriga a Barcelona i les seves rodalies, incloent-t’hi Montcada i Reixac i la seva ciutat natal, El Prat de Llobregat. Durant la seva recerca, Ricart coneixerà  pintorescos personatges com una munyidora d’aranyes o el rei de Hawai, entre d’altres. Ribas va llegir els dos primers capítols de la novel·la, ‘Targeta de presentació’ i ‘Els 29 bancs’, i va comentar alguns aspectes de la novel·la amb cura de no desvetllar cap dels enigmes destinats al lector. L’autora va aprofitar l’acte per parlar d”En caída libre’, l’última entrega de la sèrie policíaca que l’ha donat a conèixer protagonitzada per la comissària hispano-alemanya Cornelia Weber-Tejedor.

 

Deixa un comentari