S’obre el termini del concurs ‘Petit Poeticae’

El Grup 7 de Cors, que va fer un recital a la Casa de les Aigües, impartirà un taller de poesia per a nens el 12 de febrer a la Biblioteca Elisenda

Els components del Grup 7 de Cors, amb els músics Mariona Grau, a la guitarra, i Manel Rodríguez, al piano
Laura Grau

Ja és obert el termini per presentar obres a la tercera edició del concurs ‘Petit Poeticae’, inclós al cicle de poesia Poeticae 2014. El certamen premia els millors poemes escrits per nens i nenes i té dues categories, la dels nascuts entre el 2001 i el 2003 i la dels nascuts entre el 2004 i el 2007. Tots els infants que ho desitgin poden presentar les seves creacions a les biblioteques del municipi, fins al 22 de febrer. Les bases es poden consultar al blog de les biblioteques (bibliotequesdemontcadaireixac.blogspot.com) i al web www.mircultura.cat. En aquest marc, el 12 de febrer, el Grup 7 de Cors dirigirà un taller de poesia a la Biblioteca Elisenda (17.30h), per incentivar l’escriptura poètica entre els més petits.

El programa del Poeticae 2014 va arrencar divendres amb l’obra ‘Maleïts poetes’, de Sílvia Bel, representada a l’Auditori. Dissabte el Grup 7 de Cors va fer un recital a la Casa de les Aigües, amb el títol ‘Cànem’. El col·lectiu està format per Clara Mir, Esperança Castell, Leonci Canals, Margarida Medina, Marisa Olivera, Miquel Sánchez i la montcadenca Elisa Riera.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari