Surt al carrer Els Contes d’en Sergi 2007

Un total de 630 nens i nenes han participat al certamen Els Contes d’en Sergi que es va fallar el 20 d’abril a l’Auditori

El volum “Els contes d’en Sergi 2007” és una de les novetats de literatura infantil que es pot adquirir per 4 euros a la paradeta de l’Associació Juvenil La Ballesta, organitzadora del certamen, a la Fira del Llibre al carrer que té lloc avui al carrer Major. El veredicte del certamen es va fer públic el 20 d’abril en un acte a l’Auditori. En la categoria de 6 a 9 anys, els premis –consistents en material escolar– van ser per Joan Trias, amb La ciutat Boja; Ana Cuevas, amb La vaca Berta; Michael Sánchez, amb L’ós nuvolós; Elena Prado, amb El rei dels gossos i Judith Coca, amb Un full en blanc. En la categoria de 10 a 12 anys, els guardonats són Axel López, amb El cul que va marxar; Sara Martín, amb El pebrot que volia ser mandarina; Martí Artigas, amb El rellotge; Sara Nicolás, amb La lluna i el sol i Violeta Vilagut, amb La guerra sense sentit.
Enguany s’han presentat al concurs 630 contes, escrits per alumnes dels diferents centres de primària de Montcada. El jurat estava format per David Pi, professor de La Salle, David Ruiz, tècnic municipal d’Infància i Joventut, i Carles Tardío, Silvia Gómez, Ana Corchero i Pedro Gómez, tots del Centre Juvenil La BallestaUn dels organitzadors, Pedro Gómez, ha destacat que “la participació al certamen es manté com en edicions anteriors”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari