TEA 345 debuta diumenge vinent al concurs de teatre amateur de Ripollet

La companyia de Mas Rampinyo concursa amb una versió d’El diari d’Anna Frank

La companyia TEA 345, de la Unió de Mas Rampinyo, participa diumenge al VI concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla de Ripollet, amb l’obra El diari d’Anna Frank, un muntatge que el grup va estrenar l’estiu passat. El certamen l’organitza el Patronat Municipal de Cultura de la localitat veïna i hi participen altres cinc companyies catalanes.

La cita és a les 19h al Teatre Auditori de Ripollet, a la plaça Onze de Setembre. Les entrades tenen un preu de 3,5 euros i es poden aconseguir en taquilla el mateix dia de l’espectacle o bé de manera anticipada al Centre Cultural de Ripollet, a la Rambla Sant Jordi, 2-4.

Pel que fa a la millor obra, el certamen reparteix tres premis de 1.000, 700 i 400 euros i trofeu acreditatiu. També hi ha guardons per al millor actor, actriu, muntatge i direcció, a més d’un premi de votació popular. L’obra, codirigida per Albert Arévalo, David Velasco, Robert Navarro i Jordi Escrigas, es va estrenar el 16 de juny a la Unió i l’interpreten una desena de joves d’entre 15 i 22 anys. El fil conductor de l’obra –una història verídica– és el diari que va escriure una nena jueva, Anna Frank, durant l’ocupació nazi d’Holanda. Des de la seva estrena, el muntatge s’ha representat a diferents teatres d’arreu de la província de Barcelona.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari