Torna el festival PhotoMontcada

L’Auditori, la Casa de la Vila i el Kursaal acolliran fotografies fetes pels socis

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) organitza una nova edició del PhotoMontcada, una activitat bianual que l’entitat impulsa amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni i que té com objectiu donar a conèixer la seva tasca, omplint de fotografies les sales d’exposicions municipals.

La presentació es farà aquest dimarts, 19 d’octubre, a l’Auditori Municipal (19.30h). L'acte servirà per donar el tret de sortida a una mostra col·lectiva de socis de l’Afotmir amb imatges panoràmiques de temàtica lliure, que es podrà veure fins al 31 d’octubre. En aquest mateix espai, es podrà visitar, entre el 2 i el 14 de novembre, una exposició amb fotografies de socis de les agrupacions de Berga i de Perpinyà (França), dues entitats agermanades amb l’entitat local.

El dia 23 d'octubre, de 10 a 13h, la plaça de l’Església acollirà el Gran Plató, on membres de l'Afotmir retraran les persones que vulguin fer-se una fotografia d'estudi. La mostra amb aquestes fotografies es podrà veure a la Casa de la Vila entre el 2 i el 14 de novembre. Prèviament, en aquest mateix equipament es podrà visitar, entre el 19 i el 31 d’octubre, una exposició de socis de fotografies de color de temàtica lliure.

El Kursaal  serà el tercer espai que acollirà exposicions vinculades al PhotoMontcada 2021. Entre el 2 i el 12 de novembre, es podrà veure una mostra col·lectiva de socis de l’AFOTMIR amb fotografies en blanc i negre, i entre el 16 i el 26 de novembre, una altra amb obres de membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari