Torna la Fira del llibre a Can Sant Joan

Després de quatre anys sense fer-se a Can Sant Joan, torna la Fira del llibre a aquest barri. Es farà el dia 22 d’abril entre la plaça Bosc i el carrer Reixagó, de dos quarts d’onze del matí fins a les dues del migdia. La Fira del centre tindrà lloc el 23 d’abril entre el […]

Després de quatre anys sense fer-se a Can Sant Joan, torna la Fira del llibre a aquest barri. Es farà el dia 22 d’abril entre la plaça Bosc i el carrer Reixagó, de dos quarts d’onze del matí fins a les dues del migdia. La Fira del centre tindrà lloc el 23 d’abril entre el carrer Major i la plaça de l’Església durant tot el dia.
Les entitats i comerços que vul-guin participar a qualsevol de les dues fires s’hi han d’inscriure abans del 31 de març a la Casa de la Vila, de dilluns a divendres de 9 del matí a 9 del vespre. La Regidoria de Cultura, que coordina l’am-bientació de la fira i facilita la infras–tructura neces-sària, ha pro-gramat un espec-tacle d’animació a Can Sant Joan el 22 al migdia i una ballada de sardanes al centre el 23 a la tarda.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari