Tot a punt per a la Festa Major 2014

El programa amplia l’oferta d’espectacles per al públic familiar i tindrà com a escenaris principals el carrer Major i l’Espai Miquel Poblet

'The incredible box' és el primer espectacle infantil del programa i es representarà divendres a la plaça de l'Església (18.30h)
Cia. La Tal

Del 6 al 9 de juny Montcada i Reixac viurà la seva Festa Major 2014, que segueix la línia d’austeritat de les dues edicions anteriors –amb un pressupost aproximat de 100.000 euros–, amplia l’oferta infantil i aposta per la participació d’entitats i grups locals. És precisament Dèria Teatre el qui s’encarregarà de fer el pregó aquest divendres 6 de juny davant de la Casa de la Vila (18h). Amb motiu del seu 26è aniversari el grup estrenarà l’espectacle de carrer ‘Dèria 26’ (el dia 7, a la plaça de l’Església, a les 22h), en el qual participen una setantena de membres de diferents col·lectius teatrals i de la colla de Diables de Can Sant Joan. Els Gegants de Montcada, recentment restaurats, estrenaran el seu nou aspecte a la trobada tradicional del dia 8, acompanyats de l’Associació Cultural La Gralla i els capgrossos, amb quatre noves incorporacions. També hi haurà una diada castellera, que suposarà el debut de la recuperada colla montcadenca a la festa.  Els grups emergents Buhos i Itaca Band són els plats forts de la programació musical.
Seguint la filosofia del carrer del Joc, el carrer Major es convertirà el dia 8 en el dels oficis, amb demostracions de diferents feines tradicionals, i el dia 9, en el del circ, amb tallers,  globoflèxia, cançons i màgia. “Hem eliminat la fórmula de les fires perquè ja estava esgotada i apostem per propostes destinades al públic familiar que esperem que agradin”, ha dit el regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly (CiU).

El camí de la Font Freda, davant del pavelló Miquel Poblet, esdevindrà un any més l’Espai Poblet, popularment conegut com l’Espai Barraques, que enguany comptarà amb la participació d’una dotzena d’entitats locals que, a més d’oferir servei de bar, també dinamitzaran el recinte amb música, tallers i altres activitats. Hi seran presents l’AE El Turó, Els Castellers, El Brot, l’Associació d’Internautes, Panceta’s Crew i diversos clubs esportius.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari