Un concert de Darío Barroso obre la programació del tercer trimestre

Un dels plats forts és l’obra ‘Estúpids’, amb l’actor Ferran Rañé, que es podrà veure el 17 de maig

Darío Barroso és una de les joves promeses de la guitarra
Arxiu

Un dels espectacles més destacats de la programació que coordina la Regidoria de Cultura i Patrimoni és ‘Estúpids’, un muntatge d’humor i ironia interpretat per l’actor Ferran Rañé. L’obra, que tindrà lloc el 17 de maig (22h) a l’Auditori Municipal, gira al voltant d’una conferència sobre l’estupidesa i fa reflexionar sobre els límits de l’amistat, de la realitat i de l’absurd. Una altra proposta musical és l’actuació de Venancio y los jóvenes de antaño, un concert amb ritmes llatins que servirà per celebrar l’arribada de l’estiu. L’espectacle tindrà lloc el 5 de juliol, a les 22h, a la Casa de les Aigües.

El mes de maig es dedicarà al tercer cicle de concerts Montcadasons, un certamen que pretén promocionar les creacions de les persones que a Montcada i Reixac es dediquen a la música. Els concerts tindran llocs els divendres 9, 16, 23 i 30 de maig, a les 22h, a l’Auditori Municipal i al Kursaal i hi haurà un total de 8 concerts (pròximament es farà públic el cartell del programa). D’altra banda, entre juny i juliol també tindran lloc les aules obertes i tallers dels cursos municipals que organitza l’Ajuntament. El dia 26 de juny serà la demostració de música, piano i guitarra (19.30h, Auditori Municipal) i el dia 27, la de guitarra elèctrica (19h, Auditori Municipal). El 2 de juliol hi haurà l’aula d’interpretació teatral (20h, Auditori Municipal) i l’11 de juliol, el Kursaal (22h) acollirà l’obra ‘Terapia para suspensos de interpretación’, a càrrec dels alumnes de l’Aula de Teatre.

Més detalls sobre la programació del segon quadrimestre a l’enllaç: http://issuu.com/emapublicacions/docs/programacio_abril_juny_2014

 

Seccions:

Deixa un comentari