Un manual per a catalans indecisos

David Vila i Toni Il·lustració presenten un llibret amb l’argumentari bàsic a favor de l’estat propi

Toni Il·lustració i David Vila, durant la presentació de llibre a l'Abi
Arxiu/Laura Grau
David Vila torna a l'Abi per presentar el llibre 'I si parlem català?'

L’escriptor i economista David Vila i l’il·lustrador Toni Il·lustració van presentar el 25 d’octubre a l’Abi ‘I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos’, un llibret il·lustrat, breu i concís, adreçat a independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi, “però és, sobretot, un llibre per regalar a aquelles persones que encara no s’han posicionat i que són les que han d’acabar creant la majoria social que ens dugui a la República catalana”, va dir Vila. 

La voluntat del llibre és explicar els avantatges de la independència a les persones que no ho acaben de veure clar, i fer-ho d’una manera planera i amena. “Perquè ens cal entendre que la independència beneficia tots els catalans, independentment dels orígens, de la llengua que parlin habitualment o de la condició econòmica”, va afegir Vila. L’acte va finalitzar amb un taller de garrotins, un tipus de cançó popular improvisada, a càrrec de Christian Simelio.

L’acte s’inclou dintre del Correllengua 2013, que organitza la Coordinadora d’Associacions per la Llengua de Montcada (CAL), que agrupa el Casal Popular El Brot, l’ABI, l’Assemblea Nacional Catalana i el Cercle Cultural. El programa va arrencar amb la presentació del llibre ‘Pessigolles’ i clourà el 8 de novembre amb un sopar de taverna a l’Abi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari