Un total de 14 comparses desfilarà dissabte a la Rua

El Rei Carnestoltes inaugura el programa festiu amb una cercavila

El rei Carnestoltes, saludant al públic durant la cercavila feta ahir pel carrer Major
Laura Grau
Alumnes dels cursos de teatre van interpretar els personatges del sèquit de Carnestoltes

Un total de 14 comparses participarà a la Rua de Carnaval 2013 que tindrà lloc demà pels carrers de Montcada i Reixac. La desfilada començarà a Can Sant Joan a partir de les 18h i finalitzarà al pavelló Miquel Poblet, convertit en sambòdrom per a l’ocasió. Les comparses participants són La Salle Conect@, Marujas Wassap (un grup de mares de Mas Duran), La Unió s’engresca, l’Associació de Carnaval Endansa (de l’escola Eva Nieto), l’April School of English, Aserm, Los Carrozas, Cirqs Dance Studio, la Favmir, No Somos Nadie, l’Associació Cultural i Escènica Jym’s, La Gralla de Mas Duran (vinculada a l’escola Mas Rampinyo), la Joventut Sardanista de Martorelles i, l’única que estrena, el grup Roller de Can Cuiàs.

El Rei Carnestoltes va inaugurar ahir oficialment el Carnaval amb una cercavila pel carrer Major i un ball a la plaça de l’Església amb el grup Xarop de Canya. Aquesta tarda el Centre Cívic l’Alzina i el Can Cuiàs acolliran un ball de Canestoltes. L’Espai Jove Can Tauler proposa un concurs de ball amb disfressa al ritme del joc de la Wii Just Dance 4. Dissabte, La Unió també proposa un ball de carnaval i un concurs de disfresses al seu local a partir de les 22h.

El programa clourà el 10 de febrer amb un ball de disfresses a la plaça de l’Església a càrrec del grup Més Tumàcat (12h). Durant la festa es farà públic el veredicte del concurs de sardines carnavaleres i s’acomiadarà el Rei Carnestoltes fins l’any vinent 

 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari