Una setantena de persones participen al I Concurs de narrativa i poesia de La Unió

El jurat ha lliurat vuit premis en les diferents categories d’edat i modalitats

Autors premiats al concurs de La Unió, amb representants del jurat
La Unió
Autors premiats al concurs de La Unió, amb representants del jurat
Autors premiats al concurs de La Unió, amb representants del jurat

Una setantena de persones han participat al I Concurs de Narrativa i Poesia convocat per La Unió de Mas Rampinyo amb motiu de Sant Jordi. En l'apartat de socis, han resultat premiats Paula López, amb el relat 'Blanquita, morritos i l'oceà màgic' (narrativa infantil); Emma Altadill, amb 'El gran canvi de la mel' (narrativa adults) i Elisa Riera, amb 'Fora de temps' (poesia adults).

En l'apartat general, els premis han recaigut en Laura de Haro, amb 'Amics de veritat' (narrativa infantil); Claudia López, amb 'La meva terra' (poesia juvenil); Anna M. Casanovas, amb 'Dona'm la mà' (poesia adults) i Joan Hosta, amb 'Una taula enllà', de Joan Hosta (narrativa adults). El jurat també va atorgar la menció especial Miquel Alcón de Poesia a Antoni Escrigas, per 'L'ombra de la gavina'.

El lliurament de premis es va fer el passat divendres a la Sala d'Actes de La Unió. El president de l'entitat, Francisco Javier Aguado, s'ha mostrat satisfet per la participació a la primera edició del certamen i la qualitat dels textos presentats i ha animat els aficionats a l'escriptura a presentar-se a la propera edició.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari