Abdelkabir Zaroual i Núria Puig guanyen la VI Milla Urbana de Montcada

La prova es va disputar diumenge amb motiu de la Festa Major

Els més petits van ser els grans protagonistes de la VI Milla Urbana
Els dos primers classificats de la cursa absoluta durant un moment de la prova

L’atleta Abdelkabir Zaroual, de l’Hospitalet, va guanyar la cursa absoluta masculina a la sisena edició de la Milla Urbana de Montcada, disputada el 12 de juny a la rambla dels Països Catalans amb motiu de la Festa Major. El primer classificat, que va liderar la prova en tot moment, va recórrer els 1.609 metres en un temps de 4 minuts i 22 segons, a tan sols un segon de batre el rècord de la milla montcadenca aconseguit per Mohammed Benhambarka el 2008. En segona posició va quedar Juan Luis Ramon, amb un registre de 4 minuts i 25 segons, mentre que Carles Cera, de la Joventut Atlètica Montcada (JAM), va finalitzar el tercer amb una marca de 4 minuts i 28 segons.

Pel que fa a la cursa femenina absoluta, Núria Puig, del FC Barcelona, va ser la primera a travessar la meta amb un temps de 5 minuts i 53 segons. A les categories inferiors, la JAM va aconseguir 4 podis més: els primers llocs de l’infantil Yeli Sagna i el júnior Oualid Nassiri i les segones posicions de l’infantil Joan Riera i de la júnior Paula Teruel. La cursa va comptar amb la participació d’uns 250 corredors.