Adolorits però victoriosos

L’equip de Jaume Puig fa front a la dura defensa del Palautordera i guanya 28 a 30

El sènior masculí del Club Handbol La Salle ha guanyat a la pista de l’Handbol Palautordera-Salicru per 28-30 en un partit caracteritzat pel “joc brut” del contrincant, en paraules del tècnic Jaume Puig. El capità Xavi Benítez ha patit un trencament fibrilar a la cuixa, Albert Maresma, una estrebada muscular, i Ricard, un tall al llavi. La primera part ha acabat amb el resultat d’15-11 desfavorable als montcadencs, que han fallat una vuitena de llençaments clars a porteria. A la segona part, la defensa tan agressiva del Palautordera ha passat factura als jugadors, que han donat mostres de cansament, fet que els homes de Puig han aprofitat per remuntar el marcador i situar-se 4 gols per davant abans del minut 12. Després d’empatar a 25, el partit ha entrat en la fase més intensa i emocionant, que s’ha resolt favorablement per al Montcada amb dos gols marcats el minut abans del final. “Ha estat un partit dur i complicat de guanyar, amb un elevat cost físic”, ha dit Puig en referència a la lesió de Benítez, que probablement, haurà d’estar dues jornades sense jugar. El tècnic s’ha mostrat satisfet de la trajectòria de l’equip que ha guanyat 4 dels 7 partits jugats fins ara contra equips pesants de la classificació.