Aitor Martín es proclama campió de Catalunya als 1.500 metres obstacles

El corredor de la JAM va recórrer la distància en un temps de 4 minuts, 38 segons i 69 centèsimes

El cadet Aitor Martín, de la Joventut Atlètica Montcada, s’ha proclamat campió de Catalunya de la prova de 1.500 metres obstacles, amb un temps de 4 minuts, 38 segons i 69 centèsimes
El campionat s’ha disputat aquest cap de setmana a l’Estadi Moisès Llopart d’El Prat de Llobregat. D’altra banda, el també corredor de la JAM Adrià Serrano es va quedar a les portes del podi, ja que va entrar quart a la cursa dels 3.000 metres llisos, amb un registre de 10 minuts, 23 segons i 95 centèsimes. En aquesta mateixa prova, el montcadenc Oualid Nassiri va acabar a la setena posició amb una marca de 10 minuts, 35 segons i 90 centèsimes. En fèmines, la cadet Aida Ariza va ser la novena a la cursa de 600 metres llisos amb un temps d’un minut, 44 segons i 23 centèsimes. Per la seva banda, Sara Zamarreño va arribar al setè lloc a la prova de 1.500 metres obstacles amb un registre de 6 minuts, 6 segons i 1 centèsima.

També el dia 17 de juny va tenir lloc la jornada prèvia del Campionat de Catalunya infantil i aleví, que es va disputar a Ascó (Tarragona). La infantil de la JAM Yely Sagna va ser la desena als 2.000 metres llisos amb un temps de 7 minuts, 48 segons i 38 centèsimes. La infantil Paula Teruel, també de la JAM, va acabar en el dotzè lloc a la prova de 3.000 metres llisos amb una marca de 12 minuts, 29 segons i 6 segons. Ambdues atletes s’han classificat per a la final del Campionat català, que tindrà lloc el 30 de juny a les pistes municipals de Terrassa.