Aitor Martín (JAS) es proclama campió de Catalunya absolut en pista coberta als 800 metres

L’atleta montcadenc va fer un temps d’1:54.09 i competirà al Campionat d’Espanya que es disputarà el 18 i 19 de febrer a Salamanca

Aitor Martín, en un moment de la cursa al Campionat de Catalunya absolut
JJ Vico

Aitor Martín, de la Joventut Atlètica Sabadell, s'ha proclamat aquest diumenge a Sabadell campió absolut de Catalunya en pista coberta a la cursa dels 800 metres. L’atleta montcadenc va acabar el recorregut en un temps d’1:54.09 per davant de Miquel Domènech (CA Gavà), que va fer un temps de 1:55.22, i Brahim Fateh (ISS-L’Hospitalet), amb 1:55.30. Amb aquest resultat, Martín s'ha convertit en l'únic atleta de la JAS que aconsegueix la medalla d'or en aquesta Campionat de Catalunya absolut i s'ha guanyat el bitllet per disputar el Campionat d'Espanya en pista coberta que se celebrarà el 18 i 19 de febrer a Salamanca.