Alberto Jo Lee i Eva Nieto, millors esportistes de Montcada

La UE Sant Joan guanya el guardó a millor entitat i Jordi Rozas s’adjudica el premi com a millor entrenador

Foto de família al final de l'acte de tots els premiats
Laura Grau
Alberto Jo Lee, amb l'alcaldessa i la resta de nominats en la categoria de millor esportista masculí
Sergio Hermoso, al costat de l'alcaldessa, va pujar a l'escenari per recollir el premi a la millor entitat esportiva montcadenca
Eva Nieto, millor esportista femenina, amb la resta de candidates
Jordi Rozas, millor entrenador local 2012, saluda la resta de nominats

El taekwondistes Alberto Jo Lee, del Lee Young Montcada, i la ballarina Eva Nieto, del Club de Ball Esportiu Endansa, han estat escollits com a millors esportistes masculí i femení respectivament a la gala dels Premis Esportius 2012, que ha tingut lloc aquest divendres, 6 de juliol, a l’Àgora de Montcada Aqua, de nou plena de gom a gom.  El guardó a millor entitat esportiva de la ciutat se l’ha endut aquesta temporada la UE Sant Joan. Pel que fa al nou premi instaurat en l’edició d’aquest any, el de millor entrenador, ha estat per al tècnic del primer equip de l’FS Montcada, Jordi Rozas.

Durant la festa de l’esport local també es van repartir altres premis. El guardó a la dedicació a l’esport escolar ha estat per a María Jesús Castellano, del club de gimnàstica de La Unió; el premi a la dedicació a l’esport federat l’ha guanyat Pedro Litrán, president de l’FS Montcada; el trofeu a la tasca arbitral ha estat per a Pascual Palos, del Club Lee Young Montcada; i el premi a la dedicació a l’esport per a discapacitats ha recaigut en Miguel Franco, del Club Shi-kan Montcada.

 

Un dels moments més emotius de la vetllada ha estat l’homenatge a títol pòstum a Antoni Gumbau, president de la Penya Barcelonista de Montcada que va morir el passat 10 de novembre. L’Ajuntament ha decidit fer aquesta distinció en reconeixement a la seva dedicació a l’esport local en diversos aspectes, primer com a jugador del Club Bàsquet Aismalibar i després com a directiu de diverses entitats entre les quals destaca la seva etapa a la presidencia del CD Montcada durant la seva època daurada a Tercera Divisió.

Els Premis Esportius 2012 també han comptat en aquesta edició amb una novetat, el premi del jurat, que ha decidit homenatjar José Ortín, un ciclista veterà que ha guanyat en nombroses ocasions algunes de les proves més importants a nivell estatal com la Quebrantahuesos.

 

La festa, que ha comptat amb l’assistència d’unes 400 persones, també ha inclós el reconeixement a tots els esportistes i equips que han quedat campions en les seves respectives competicions. En l’apartat escolar, el centre El Turó ha rebut el premi al col.legi amb més esportistes, El Viver s’ha endut el guardó del fair-play i l’Escola de Natació de Montcada ha guanyat el premi a l’entitat amb més èxits a nivell escolar.

 

La gala també ha tingut moments per a l’humor amb el monologuista Andreu Casanova i per a la música amb l’actuació de Mariona Grau i Maria Ganella, dues intèrprets del tallers d’expressió musical de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament. Els Premis Esportius estan organitzats per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure amb el suport de Montcada Comunicació.

 

Seccions:

Deixa un comentari