Àlex Expósito guanya la medalla de bronze al Campionat d’Espanya

Va obtenir aquest metall a la categoria cadet femenina com a membre del cos tècnic de l’equip Harresi Kaigan

Àlex Expósito, el primer per la dreta, amb el seu equip i la medalla de bronze
Harresi Kaigan

El montcadenc Àlex Expósito, jugador del sènior A i entrenador de l'infantil femení del CH La Salle, va guanyar la medalla de bronze al Campionat d'Espanya d'handbol-platja que es va disputar entre el 29 i el 31 de juliol a Laredo (Cantàbria). Expósito forma part del cos tècnic de l'Harresi Kaigan, un club d'handbol platja de Castelldefels que va pujar al tercer esglaó del podi a la categoria cadet femenina. Després d'aconseguir la segona posició a la primera fase i superar els quarts de final, l'Harresi Kaigan va perdre les semifinals contra l'AM Almeria Team (9-6/10-12/5-4) i, almenys, va poder guanyar la final de consolació contra el Fruit em up (17-16/12-17/8-6).

El campionat d'Espanya d'handbol-platja va comptar amb la participació d'uns 1.500 jugadors de 150 equips. El montcadenc Josep Quirós, del BM Granollers, també va competir amb el club Harresi Kaigan a la categoria cadet masculí, però el seu equip, que és el vigent subcampió de Catalunya, va acabar a la cinquena posició de la classificació general final. Després de ser segon a la primera fase, el conjunt de Quirós va perdre als quarts de final contra el CBP Barbate (15-14/22-24/8-4).