Àmplia representació local al Campionat d’Europa sots-15

Els entrenadors de la selecció catalana són els germans Pau i Aitana Segura i, entre els convocats, hi ha tres jugadors de l’AEE Miró, Judit Aresté, Leire Puntas i Subhan Aziz

Els representants montcadencs que formen part de la selecció catalana sots-15 que participaran a l'Europeu d'Eslovàquia
Josep Segura

Una representació montcadenca forma part de la selecció catalana de korfbal que participa entre el 15 i el 16 de juliol al Campionat d’Europa sots-15, que es disputa a Eslovàquia. Els germans Pau i Aitana Segura s’estrenen com a seleccionadors catalans amb un conjunt format també per tres jugadors locals de l’AEE Miró –Judit Aresté, Leire Puntas i Subhan Aziz–, sent el segon club que aporta més esportistes.

Hem vingut amb moltes ganes d’aprendre i de gaudir de l’experiència de jugar i conviure amb esportistes d’altres països. Per a la majoria, és el primer contacte internacional”, han comentat ambdós tècnics, els quals esperen aportar a la plantilla la seva experiència com a jugadors en competicions internacionals. Respecte als objectius a l’Europeu, asseguren que treballaran per “formar un equip cohesionat que lluiti per quedar en una bona posició, tot i que la prioritat no és la classificació”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari