Anna Villar acaba la 23 a la Copa del Món

La primera prova es va disputar a Anglaterra

La ciclista local Anna Villar, de l’Ayala Syncros Team, va acabar a la posició 23 a la primera prova de la Copa del Món de Ciclisme de Muntanya, disputada el 25 d’abril al parc natural de Dalby Forest, a Anglaterra. Als primers compassos de la cursa, la corredora montcadenca va arribar a estar entre les 15 primeres “però la duresa del circuit i el gran nivell de les participants van fer que baixés el ritme i perdés algunes posicions”, ha dit Villar, qui espera poder millorar la classificació a la pròxima prova, que tindrà lloc l’1 i 2 de maig a Houffalize (Bèlgica).

D’altra banda, la ciclista de l’Ayala segueix liderant amb autoritat la Copa Catalana, amb uns 200 punts d’avantatge respecte la segona classificada. A la darrera competició, a Flix (Tarragona), Villar es va caure en els entrenaments oficials, un fet que va afectar en el rendiment de la ciclista, que va quedar en segona posició a la contrarrellotge individual i en tercer lloc a la competició de ral·li.