Anna Villar, campiona de la Massi-Copa Catalana Internacional

La ciclista s’ha alçat amb el triomf final a falta d’una prova perquè acabi el torneig

La ciclista local Anna Villar, de l’equip Ayala Syncros Team, ha guanyat el Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional 2010 a manca d’una prova perquè acabi el campionat. La corredora montcadenca s’ha adjudicat aquest diumenge la penúltima cursa del circuit, disputada a Calaf, un triomf que l’ha permès assegurar-se la primera plaça quan encara queda per córrer la prova de Barcelona, que tindrà lloc l’1 d’octubre. La cursa consistia a donar tres voltes a un circuit de 9 quilòmetres, que Villar va completar en un temps d’una hora, 29 minuts i 39 segons. “Malgrat la victòria, no he tingut bones sensacions. La nit anterior he estat malalta i no corregut còmoda”, ha dit la ciclista de BTT.

Amb aquest triomf Villar segueix ampliant el seu palmarès. Enguany, l’esportista de Can Sant Joan també ha guanyat el Campionat de Catalunya de cros country i marató, el CAmpionat de l’Open d’Espanya i el Campionat d’Espanya absolut de cros country.

El pròxim dissabte, 25 de setembre, Anna Villar disputarà a Paterna del Campo (Huelva) el Campionat d’Espanya de Marató.