Anna Villar, campiona d’Espanya de llarga distància

La montcadenca es va imposar el 23 de setembre a la prova de 82 quilòmetres que es va fer a Sabiñanigo (Osca) i que es coneix popularment com la Quebrantahuesos

Anna Villar, durant la Quebrantahuesos
Blog Anna Villar

Anna Villar, de l’equip Tomàs Bellès-Cannondale, és la nova campiona d’Espanya de Marató (llarga distància). La ciclista montcadenca de mountain bike va invertir un temps de 4h 52’ en fer els 82 quilòmetres de recorregut en un circuit que es va fer a Sabiñanigo (Osca) el 23 de setembre i que és conegut popularment com la Quebrantahuesos per la seva exigència. Per la seva part, el també montcadenc Pau Egeda no va poder arribar al podi a la categoria Master-30. Egeda, primer durant gran part de la cursa, es va caure a 10 quilòmetres del final i va perdre totes les seves opcions.