Anna Villar comença la temporada amb un triomf a Banyoles

El fang va ser el gran protagonista en un circuit molt dur

La corredora montcadenca Anna Villar, de l’equip Ayala Team, no podia començar millor la temporada. La ciclista de Can Sant Joan va vèncer a Banyoles a la primera prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional, disputat el 13 de març en un circuit de 9 quilòmetres –al qual havien de donar 4 voltes– en  què el fang va ser el protagonista a causa de les intenses pluges caigudes la jornada anterior. Malgrat tot, Villar va fer una cursa excepcional, dominant-la des del primer moment. La ciclista local va invertir un temps d’una hora, 40 minuts i 59 minuts. “He tingut bones sensacions, espero seguir amb aquesta línia de treball i anar millorant progressivament, sobretot cara les Copes del Món que comencen a l’abril”, ha explicat la ciclista de BTT. Després d’aquesta victòria, Villar es prepara per afrontar la primera prova de l’Open d’Espanya, que tindrà lloc aquest diumenge, 20 de març, a la Casa de Campo, a Madrid.